Piatra soarelui negru sfere 8 mm

Piatra soarelui negru sfere 8 mm

Informatii suplimentare

In functie de mineralul folosit in aliaj piatra soarelui artificiala este de trei feluri (maro, albastru-negru si verde). Pentru ca in aliaj sunt folosite minerale care se gasesc in general in pietre semipretioase si piatra soarelui sintetica are asociate efecte benefice si este folosita in cristaloterapie. Cea maro este numita in engleza: „Goldstone” si „Sandstone”.


Pretul se refera la un sirag. Lungimea unui sirag este de 36-40 cm. Acest produs este destinat prelucrarii si nu poate fi folosit ca atare. Nu este o bijuterie. Este recomandata clatirea in apa rece a siragului inainte de a fi transformat in bijuterie si a fi purtat.

Detalii

Piatra soarelui negru sfere 8 mm. In functie de mineralul folosit in aliaj piatra soarelui sintetica este de doua feluri (maro si albastru-negru). Pentru ca in aliaj sunt folosite minerale care se gasesc in general in pietre semipretioase si piatra soarelui sintetica are asociate efecte benefice si este folosita in cristaloterapie. Cea maro este numita in engleaza: „Goldstone” si „Sandstone”.

Mai multe informații

Mai multe informații
Cod Produs 59023302
Culoare Albastru
Material Piatra Sintetica
Nuanta Sinteza
Forma Sfera
Dimensiune 8 mm
Fatete Nefatetat
Piatra Sinteza

Related Posts

No Related Posts

Recenzii
Scrie propria recenzie
Faceți recenzie la:Piatra soarelui negru sfere 8 mm

WhatsApp Chat WhatsApp Chat